Energiatehokas Riviera

Energiatehokkuus ja mahdolliset ekologiset energiantuottovaihtoehdot varmistavat osaltaan, että kotisi kestää aikaa ja on myös tulevaisuuden kehityksen huomioon ottava, nykyaikainen ja ekologinen asumisvaihtoehto.

Lämmintä talvella, mukavuutta kesällä

Perusvaihtoehdossa vesikiertoinen lattialämmitys hoitaa talosi lämmityksen. Veden lämmitys tapahtuu sähköllä. Talon pienen koon ansiosta tämäkin on energiatehokas vaihtoehto. Mikäli haluat enemmän vihreitä arvoja sekä pienemmät kulutuslaskut, niin varustat talosi joko uudella ja nykyaikaisella vesi-ilmalämpöpumpulla tai jopa maalämmöllä. Kaikkiin näihin järjestelmiin on helppo lisätä jäähdytys, joka on myös valittavissa heti kaupanteon yhteydessä.

Nykyiset ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa puolella sähkö- ja öljylämmitykseen verrattuna.

Lämmitykseen riittää auringon lämmittämä puhdas ilma, vesi ja nykyaikainen tekniikka.

Maalämmössä energia taas tehdään nimensä mukaan maasta. Tämä on vaihtoehdoistamme energiatehokkain. Voit vielä tehostaa lämmitusjärjestelmää valitsemalla aurinkopaneelipaketin. Tarjoamme paketin yhteistyössä Vatajankosken Sähkön kanssa.

Lisätietoa näistä järjestelmistä saat tarkemmin myyjältä.

Rakentajat

Rivieran rantapuiston takana on kaksi paikallista yrittäjää, jotka suhtautuvat intohimoisesti arkkitehtuuriin ja rakentamiseen.

Petri Kulmala on pitkän linjan rakennusalan yrittäjä. Jaakko Husari puolestaan yrittää Esan Levykalusteessa keittiöiden ja kodin kiintokalusteiden parissa.